Ga naar hoofdinhoud

4-12 jaar naschools

Het is superleuk om lekker te spelen en te sporten. Vind jij dat ook? TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel zorgt voor allemaal leuke activiteiten. Kijk maar eens wat we allemaal doen.

Dit bieden we jou

Na schooltijd

TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel doet van alles voor de kinderen in onze gemeentes, maar niet alleen op school. Ook doen we gave activiteiten na school of in de vakantie. Kijk hieronder maar eens wat we allemaal doen.

Waar kunnen we jou bij helpen?

Laat het ons gerust weten door een mailtje te sturen.

TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel
beweegteamnefd@sportfryslan.nl

Wat we jou en je vrienden aanbieden:

zwemmen

VAKANTIE ACTIVITEITEN

Tijdens schoolvakanties organiseren we superleuke activiteiten. Dit kan in een gymzaal, maar ook buiten op een pleintje of veldje. Kinderen kunnen gratis deelnemen. Als er activiteiten gepland staan, dan vermelden we dat op de website.

frisbee

SPORTDAGEN

In de maanden mei en juni organiseren we op vier locaties een grote sportdag voor de groepen 5-8 van alle basisscholen. Een dag waar kinderen naar uitkijken!

kids

NASCHOOLS AANBOD

In de periode oktober-februari bieden we na schooltijd sportieve activiteiten aan. Deze zijn gratis. Ze kunnen plaatsvinden in een gymzaal, maar ook buiten op een pleintje of veldje.

Jeugdfonds Sport RGB logo

JEUGDFONDS

Wij zijn intermediairs van het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Dit houdt in dat ouders/verzorgers via ons financiële steun en materiaal aan kunnen vragen voor hun kinderen. Zo kunnen de kinderen meedoen aan sport- of bijv. muziekles en is geld geen drempel meer!

Lees meer hierover
volleybal

SPORTÛNDER-
FININGSWIKE

Tijdens deze week organiseren we meer dan 30 sportieve activiteiten voor de groepen 3-8 van de basisscholen. Kinderen maken kennis met diverse sporten en nemen samen met een volwassene deel. Ieder jaar zijn er nieuwe sporten om uit te proberen!

Klik hier voor alle activiteiten
voetbal

OP SCHOOL

Wist je dat we ook op heel veel scholen te vinden zijn? We geven gymles en zorgen voor leuke spelletjes en activiteiten.

Dit doen we op school
Activiteiten waar jij aan mee kunt doen:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

Back To Top