Ga naar hoofdinhoud

Positief coachen

Wil je binnen je vereniging graag werken aan een positief sportklimaat? We begeleiden en coachen jouw vereniging graag door middel van het POD-sport traject.

Creëer een positief sportklimaat

Het creëren van een positief sportklimaat zie je bij steeds meer sportverenigingen terugkomen. Dit zie je bijvoorbeeld bij borden met omgangs- en gedragsregels langs de sportvelden. Dit is 1 van de manieren om leden en bezoekers te attenderen op belangrijke waarden en normen. Om leden en vrijwilligers hier nog bewuster van te maken, maar vooral om het thema bespreekbaar te maken is POD-sport ontwikkeld.

Met POD-sport maak je het thema op een interessante en leuke manier kenbaar bij verschillende doelgroepen binnen de vereniging. Tijdens speciale avonden voor trainers/coaches en ouders wordt aan de hand van praktijkvoorbeelden gediscussieerd en worden tips en trucs gedeeld. Leuke en interactieve avonden, waarbij Positief Coachen weer even extra op de radar komt.

Wat levert het de club op?

POD Sport is een aanpak – een manier van doen. Werken met POD Sport zorgt voor een verbeterde sfeer bij de leden, vrijwilligers en ouders.

Traject op maat

Elke situatie is anders, POD-sport wordt dan ook aangepast aan de situatie van de vereniging. We komen dan ook graag in contact om af te stemmen wat wij voor jullie club kunnen betekenen.

 

Contact

Siebe Post, clubondersteuner
06 53 43 09 96 / siebe@sportfryslan.nl

Back To Top