skip to Main Content

Mijn naam is Tom van der Meer. Ik woon al mijn hele leven in Grou. Hier woon ik samen met mijn vriendin en dochters op een mooi plekje vlakbij het oude centrum en het (pik)meer. In mijn vrije tijd vaar ik graag met ons bootje. Op sportgebied vind ik veel dingen leuk en ik beoefen dan ook veel verschillende sporten. Zo houd ik van voetballen, wielrennen, skiën en sinds corona sta ik regelmatig op de tennisbaan.

Vanaf 2012 werk ik als buurtsportcoach. Eerst in voormalig Dongeradeel en inmiddels voor de gemeenten Noardeast Fryslân en Dantumadiel. Ik kom op veel scholen en bij andere partijen om kinderen en volwassenen in beweging te krijgen. Mijn werk is erg afwisselend en ik mag veel verschillende activiteiten en projecten draaien, hier krijg ik super veel energie van!

Ik ben vaak te vinden op de basisscholen en in de gymzaal. Hier geef ik afwisselende en uitdagende gymlessen voor de groepen 3 t/m 8. Daarnaast geef ik binnen het basisonderwijs MRT (motorische remedial teaching). MRT is extra zorg voor motorisch en sociaal minder vaardige kinderen. Ook geef ik weerbaarheidstrainingen waarbij wij kinderen leren door middel van oefeningen en spelletjes hoe ze zelf in elkaar zitten en hoe ze kunnen reageren in verschillende situaties. Na schooltijd geef ik ook nog naschoolse activiteiten, waarbij kinderen lekker in beweging kunnen komen. En kunnen ontdekken welke sporten ze leuk vinden!

Even een opsomming van projecten en activiteiten waar ik mij nog meer mee bezig hou: sportdagen, sporten met nieuwkomers, jeugd aan zet, intermediair jeugdsportfonds en nog veel meer ?

Mocht ik je eens tegenkomen op school, bij een sporthal of ergens anders, spreek mij vooral eens aan en maak een praatje, dat vind ik erg gezellig!

Back To Top