Ga naar hoofdinhoud

 

Mijn naam is Riemer Hoekstra. Ik ben 25 jaar en sinds schooljaar 2023-2024 werkzaam als buurtsportcoach binnen team Noard-east Fryslân en Dantumadiel.

Ik heb altijd gezegd, ik wil van mijn hobby mijn werk maken en dat is gelukt. Wanneer ik mezelf zou moeten omschrijven zou ik dat met 1 woord kunnen, SPORT! Ik vind het mooi om kinderen/mensen in bewegen te zien en te krijgen, daar krijg ik enorm veel energie van. Ik ben dan ook blij dat ik in mijn werk als buurtsportcoach met verschillende doelgroepen kan werken.

Ik ben zelf een keepende kaatser. In de wintermaanden verdedig ik momenteel het doel van S.C. Stiens. Voorheen speelde ik bij Broekster Boys (Damwoude) en VV Oostergo (Ie). In de zomermaanden ben ik een actief kaatser. 4/5 keer in de week ben ik te vinden op het kaatsveld om het maximale uit mezelf te halen. Naast mijn eigen sporten ben ik ook trainer/coach van VV Oostergo JO15 en geef ik in de zomer kaatstrainingen aan de jeugdkaatsers van KV de Trochsetters in Ie.

Naast sporten ben ik al 6 jaar gelukkig samen met Angela. Samen hebben wij een huis gekocht in Hallum. Ik vind het leuk om samen leuke dingen te doen, zoals op vakantie gaan, een dagje weg, lekker omhangen, maar ook onze grote passie (kaatsen) te delen.

Vragen? Neem gerust contact met mij op via onderstaande gegevens.

 

Werkdagen  | Maandag t/m vrijdag
Emailadres  | riemer@sportfryslan.nl
Telefoon         | 06 57 23 31 85
Back To Top