skip to Main Content

Verenigingen

Verenigingen zijn ontzettend belangrijk voor inwoners in gemeenten Noardeast-Fryslân en Dantumadiel. Als vereniging zorg je namelijk niet alleen dat mensen bewegen, maar ook dat mensen elkaar ontmoeten.

Dit bieden we verenigingen

Je hoort erbij

Dat is het mooie bij verenigingen: je hoort erbij! Leden kunnen hun favoriete sport beoefenen onder het genot van veel gezelligheid en saamhorigheid. TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel ziet de belangrijke rol die verenigingen vervullen en ondersteunt daarom op onderstaande manieren.

Waar kunnen we jullie vereniging bij helpen?

Laat het ons gerust weten door een mailtje te sturen.

TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel
beweegteamnefd@sportfryslan.nl

Wat we verenigingen aanbieden:

basketbal

KENNISMAKINGSLESSEN

Verenigingen die dat willen, kunnen via ons kinderen laten kennismaken met hun sport. Dit kan tijdens de gymlessen of daarbuiten. Op de gymlocatie of de verenigingslocatie. Wij zorgen voor de verbinding tussen de betreffende vereniging en schoolklas(sen).

badminton

ACTIVITEITEN PROMOTIE

Verenigingen die een training, evenement, instuif of andere activiteit willen promoten, kunnen ons vragen om ze hierbij te helpen. Wij brengen dit via de sociale media onder de aandacht en/of delen hun flyers uit op de scholen.

wheelchair

VERBINDINGSAVOND

Sport- en beweegaanbieders die een aanbod voor mensen met een beperking hebben, worden tijdens een verbindingsavond bijeengebracht om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar en van ons te kunnen leren.

Activiteiten voor aangepast sporten:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

Back To Top