Ga naar hoofdinhoud

Aangepast sporten

Niks mag een belemmering vormen om te kunnen bewegen. Ook een lichamelijke of geestelijke beperking niet. Daarom staat TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel klaar voor mensen die aangepast willen sporten.

Dit bieden we je

Lekker in beweging

Wat is het toch fijn als je lekker in beweging kunt zijn. Helaas is het niet voor iedereen vanzelfsprekend. Wil jij graag sporten, maar weet je niet wat, waar of hoe? Dan helpen we je graag op weg!

Waar kunnen we je bij helpen?

Laat het ons gerust weten door een mailtje te sturen of te bellen.

Anke Margryt vd Veen-Jacobs, buurtsportcoach
ankemargryt@sportfryslan.nl

Wat we aanbieden voor aangepast sporten:

atletiek

PERSOONLIJKE HULP

Wil jij meer weten over aangepast sporten? Maar weet je niet waar je met jouw vragen terecht kunt? Mail dan naar beweegteamnefd@sportfryslan.nl en er wordt zo snel mogelijk gereageerd op jouw bericht!

Mail direct
unieksporten

WELKE SPORT KAN IK DOEN?

Wist je dat er een speciale website bestaat waar je op kunt zoeken welke sport er bij jou in de buurt te doen is? Het gaat om de website van Uniek Sporten.

Lees meer hierover
aangepast

MATERIAALUITLEEN

Wil jij eens proberen hoe het is om met een rolstoel, handbike of loophulpmiddel te sporten? Dan kun je misschien wel gebruikmaken van de Uniek Sporten uitleen.

Lees meer hierover
wheelchair

VERBINDINGSAVOND

Sport- en beweegaanbieders die een aanbod voor mensen met een beperking hebben, worden tijdens een verbindingsavond bijeengebracht om ervaringen uit te wisselen en om van elkaar en van ons te kunnen leren.

scool

(S)COOL ON WHEELS

Tijdens (S)Cool on Wheels ervaren kinderen dat een beperking geen belemmering hoeft te zijn om te sporten. Ze gaan erover in gesprek én beleven zelf hoe het is om in een rolstoel te basketballen. De clinics zijn bedoeld voor kinderen in de bovenbouw.

Lees meer hierover
meetgreet

ONTMOET EEN PARASPORTER

Iedereen kan sporten, ook als je een beperking hebt. Dat willen de Fryske Parasporthelden graag op school laten zien tijdens een speciale Meet & Greet. Deze is bedoeld voor kinderen in groep 5-8.

Lees meer hierover
Activiteiten voor aangepast sporten:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

Back To Top