Ga naar hoofdinhoud

0-4 jaar

Door beweging op jonge leeftijd te stimuleren, worden kinderen vaardiger, soepeler en houden ze langer plezier in sporten en actief bezig zijn. Daarom besteedt TeamFRL Noardeast-Fryslân & Dantumadiel aandacht aan een sportieve basis voor baby’s, peuters en kleuters.

Dit bieden we 0-4-jarigen

Een sportieve basis

Goede motorische vaardigheden en plezier in sport en bewegen zijn belangrijk bij het ontwikkelen van een actieve leefstijl. Het is daarom belangrijk om iedereen een sportieve basis mee te geven. Wat ons betreft, kun je niet jong genoeg beginnen!

Waar kunnen we jou als ouder/verzorger bij helpen?

Laat het ons gerust weten door een mailtje te sturen of te bellen.

Suzanne de Beer, buurtsportcoach
06 24 79 31 46 / suzanne@sportfryslan.nl

Wat we kinderen van 0 tot 4 jaar aanbieden:

speeltuin

SCHOOLVAKANTIES

Tijdens schoolvakanties bieden we activiteiten aan voor kinderen in de leeftijd van 1,5 tot 2 jaar. Dit kan in een gymzaal, maar ook buiten op een pleintje of veldje. Kinderen kunnen gratis deelnemen. Als er activiteiten gepland staan, dan vermelden we dat op de website.

pilot

BEWEEGSTIMULERING

Vanuit GGD Fryslân en Sport Frsylân draait er een pilot op o.a. de consultatiebureaus in Dokkum, Kollum en De Westereen. Het doel van deze pilot is dat de medewerkers van het consultatiebureau meer aandacht gaan besteden aan beweegstimulering voor 0-4 jaar.

Lees meer hierover
hands-2847508

BEWEEGAANBOD 0-4 JAAR

Van jongs af aan lekker spelen en bewegen is belangrijk. Zoek je een leuke activiteit voor jouw kind tot 4 jaar? Bekijk het aanbod hier!

Bekijk het peuter- en kleuteraanbod!
Activiteiten voor 0-4-jarigen:

Er zijn op dit moment geen agenda items of activiteiten gepland in de categorie.

Back To Top