Ga naar hoofdinhoud

Wat lijkt jou gaaf om nog eens te doen? Met ‘de ûntdekkingsreis’ krijg je de kans om nieuwe sporten of culturele activiteiten gratis uit te proberen! Je kunt alleen meedoen, of samen met een vriend(in).

Wat is ‘De ûntdekkingsreis’?
De ûntdekkingsreis van het project Tiid Foar Aksje, is voor alle jongeren in NEFD tussen de 12 en 20 jaar. Wanneer je meedoet aan ‘de ûntdekkingsreis’ kun je hieronder jouw voorkeur aangeven en maak je in 5 weken kennis met verschillende sporten of culturele activiteiten die je in of vlakbij Dokkum kunt doen. Mocht je een activiteit of sport erg gaaf vinden en wil je dit vaker doen, dan kunnen wij jou helpen om na deze 5 weken aan te sluiten bij een vereniging of culturele instelling.

Wanneer alle aanmeldingen binnen zijn, krijg je van ons bericht met alle informatie die je nodig hebt. Maak jij gebruik van deze kans? Wees er dan snel bij! Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers bij de culturele activiteiten en plaats voor maximaal 16 deelnemers bij de sport.

 

Buddy’s.
Beteken jij graag iets voor iemand, of help je graag anderen? Dan hebben wij een extra kans voor jou. Als Buddy doe je mee aan de activiteiten voor sport en/of cultuur maar help je ook anderen. Een unieke kans waarmee jij zelf aan allerlei leuke dingen meedoet, maar ook leert over jezelf, anderen gaat helpen en nog veel meer.

 

Vragen?

Voor meer informatie over de activiteiten, de Buddy’s of andere vragen, neem contact op met:
Tom van der Meer, buurtsportcoach

06 – 52 29 70 75 / tom@sportfryslan.nl

Back To Top