Ga naar hoofdinhoud

Wat lijkt jou gaaf om nog eens te doen? Met ‘de ûntdekkingsreis’ krijg je de kans om nieuwe sporten of culturele activiteiten gratis uit te proberen!

Wat is ‘De ûntdekkingsreis’?

De ûntdekkingsreis is een tien wekelijks programma voor scholieren van het voortgezet onderwijs. In samenwerking met de middelbare scholen wordt er een groep van maximaal 14 jongeren samengesteld. Samen met deze groep jongeren gaan wij in gesprek over wat voor sport- en culturele activiteiten zij graag zouden willen ervaren. Vanuit de ideeën die hieruit ontstaan stellen wij een tien wekelijks programma met sport- en culturele activiteiten samen.

De jongeren maken hierdoor kennis met verschillende sporten of culturele activiteiten die ze in of rondom Dokkum kunnen doen. Mocht het zo zijn dat een jongere een activiteit of sport erg gaaf vindt dan kunnen wij hen ondersteunen om na de ûntdekkingsreis aan te sluiten bij een vereniging of culturele instelling. Wij zijn namelijk ook nog intermediair voor het jeugdsportfonds. Als gezinnen het lastig vinden om de contributie te betalen helpen wij ze daar ook bij!

 

Vragen?

Voor meer informatie over de activiteiten of andere vragen, neem contact op met:
Tom van der Meer, buurtsportcoach

06 – 52 29 70 75 / tom@sportfryslan.nl

Back To Top